Despre noi

Povestea Grătărel

Grătărel te invită să descoperi gusturile și savoarea unor produse pe care această companie le-a perfecționat în continuu, având în permanență ca misiune și preocupare satisfacerea celor mai exigente cerințe ale consumatorului.

Grătărel – o marcă ce a apărut din pasiunea pentru tradiție. Tradiția industriei de profil din zona Tecuciului a contribuit la faptul ca compania să găsească cea mai autentică rețetă de muștar, ce ulterior s-a transformat într-un gust inconfundabil. Gustul și aroma produsului s-au datorat măiestriei oamenilor și dorinței de a păstra tradiția nealterată. În prezent, muștarul Grătărel este o marcă de încredere, care promite acelaşi gust ca odinioară.

Producere

Secția de producere este situată în municipiul Tecuci, Județul Galați, oraș cu vechi tradiții şi un bun renume în fabricarea muștarului, conservelor de legume-fructe şi condimentelor.
Secția este dotată cu tehnică modernă, utilaje performante și linie de ambalare automatizată.
Filozofia noastră de business ne-a condus la construirea unor spații de producție la cele mai înalte standarde europene. Lucrăm inteligent, pentru a pune pe mesele românilor mereu produse proaspete cu un gust desăvârșit.

Calitatea ingredientelor atent selecționate și respectarea rețetelor originale, precum și a standardelor de calitate, conferă preparatelor produse de noi o personalitate puternică și un gust desăvârșit.

Citește mai mult

Viziune. Misiune. Valori

Viziune

O SOCIETATE în care industria alimentară pune respectul și grija față de consumator pe primul loc.

Calitatea Grătărel se referă atât la compoziția rețetelor și a ingredientelor folosite, cât și a serviciilor noastre de distribuție și livrare. Activitatea noastră zilnică este ghidată de respectul față de consumatorii noștri și față de partenerii noștri de afaceri.

Misiune

Misiunea companiei este de a livra consumatorilor produse 100% romanești, exact cum se făceau odinioară. Păstrând tradițiile culinare românești, echipa Grătărel depune eforturi ca acestea să nu fie uitate, cultivând și promovând valorile sale atât în țară, cât și peste hotare.

Valori

CALITATE –  fără compromisuri și jumătăți de măsură. Produse gustoase și de calitate premium.

DEZVOLTARE CONTINUĂ – maratonul Grătărel continuă, propunându-ne să păstrăm elanul, perseverența și ritmul alert al evoluției și al investițiilor de până acum.

PERFORMANŢĂ – îmbunătățim prin muncă afacerea noastră în vederea dezvoltării durabile.

IMPLICARE – Profesionalism, Onestitate, Promptitudine.

Ce ne recomandă

Suntem păstrătorii devotați ai unei afaceri puternic înrădăcinate, gândită și dezvoltată pe termen lung. Respectăm tradiția și valorile transmise de strămoși. Îi tratăm pe angajați, acționari și parteneri cu respect și onestitate. Ne respectăm promisiunile și angajamentele asumate. Construim tradiție și expertiză pentru generațiile viitoare.

Află mai multe despre produsele noastre accesând pagina Produse!

Citește mai mult